Popular Posts

Friday, January 14, 2011

Despre Ghinioane...

Vechile mele posturi incepeau intotdeauna cu "despre" , imi placea la nebunie sa incep asa , parca era un trademark.

Azi Zana Maseluta avea o intalnire de gradul 3 cu 3 mame sa vorbeasca despre o operatie pe care o va avea in curand. Voiam sa aflu riscuri si alte chestii pe care orice om ar vrea sa le afle inainte sa ii taie cineva craniul. Nu despre asta as vrea sa povestesc , ci despre ceea ce m-a deranjat intotdeauna : cand am si eu un eveniment si trebuie sa ajung undeva , ceva se intampla in trafic.

Iata asa, eram cu R. in masina (eu nu mai am voie sa conduc, cica...) si in stanga noastra apare fenomenul masculin pe care personal prefer sa il numesc "baietelul lu' taticu' " si o pune de un slalom. Dupa ce ne taie fata de 3 ori , R se gandeste ca un claxon l-ar face probabil pe individ sa o lase mai moale. Nicidecum , in secunda 2 a inceput sa injure , sa se dea de ceasul mortii, sa se agite in scaun si sa injure ca pe Calea Ferentari , de fata cu mine. A depasit, s-a pus cand pe stanga cand pe dreapta si R deja exploda. Ma uitam la ei , erau ca 2 cocosi care se injurau si se mascareau. Amuzant.

Ma gandesc intens ca daca eram eu la volan injuraturile de rigoare se diminuau si baietelul cu Golful GTI se limita la un "ce vrei, fa, vaco?" si asa imi arata cam ce educatie a primit acasa.

As vrea sa imi "tatuez" pe masina un mesaj pt toti barbatii amatori de scandal pe strada si mai ales in trafic , ca nu dau dovada de nimic altceva decat de proasta crestere cand fac scandal mai ceva ca Gigi instalatorul cand isi joaca nevasta la barbut cu Fane zugravul.

Sa ne auzim cu bine , ZM.

2 comments: